Затравлю всіх, – Кива вилаявся після розслідування про купи золота у нього вдома

Журналісти заявили, що в будинку Іллі Киви під час обшуків знайшли купу золота та картину, на якій він зображений в образі італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні. Сам нардеп від ОПЗЖ відреагував на такі заяви досить різко.

 


Кива заявив, що журналісти “будуть відповідати”. Він навіть вимагає від розслідувачів “Бігус.інфо” вибачень і спростувань.

Кива каже, що “суспільство потребує очищення”
Нардеп пригрозив, що “затравить” у судах всіх, хто “кинув тінь” на його нібито чесне ім’я. Також, на думку Киви, “суспільство, що деградує, заслуговує очищення”.

За все це ви будете бігти як собаки подерті, голі та босі!
– сказав Кива.

Він закликав бути готовими до цього, оскільки всьому свій час.

Золото й картини вдома у Киви: що відомо
Журналісти оприлюднили розслідування, у якому зазначили, що правоохоронці під час обшуків знайшли у Киви дорогоцінності. Наприклад, майже десяток злитків золота на суму понад 1 мільйон гривень, понад 1,1 мільйона гривень, близько 500 тисяч доларів готівкою, а також понад 300 тисяч гривень в автомобілі.
Крім того, начебто знайшли цікаві картини. На одній з них Кива зображений в образі італійського диктатора Беніто Муссоліні, на іншій – він разом з однопартійцями Віктором Медведчуком та Вадимом Рабіновичем намальовані як головні персонажі радянського фільму “Кавказька полонянка”.
Обшуки проводили 16 листопада у незадекларованому будинку Киви.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.