Небезпеку забруднення 5G неможливо переоцінити

(Natural News) Оскільки нова бездротова технологія п’ятого покоління (5G) з’являється у всьому світі, важливо пам’ятати, що її широке використання не означає, що вона безпечна. Насправді багато досліджень показали зовсім протилежне, що спричинило мораторії та заборони в деяких областях.

Ось докладніше про деякі з найбільших небезпек, які несе технологія 5G.

1. Ваше тіло може поглинати його, як антена.

Можливо, однією з найбільш тривожних речей 5G є той факт, що його частоти можуть впливати на ваші потові протоки, які, по суті, служать антенами. За словами вченого доктора Пола Бен-Ішай, частоти 5G впливають на тіло з довжинами хвиль, які взаємодіють з геометричною структурою шкіри, при цьому потові протоки відіграють важливу роль у поглинанні енергії. Одного лише цього має бути достатньо, щоб спонукати ближче розглянути безпеку цієї технології, перш ніж вона буде розгорнута повсюдно.

2. Це може викликати рак.

Було показано, що частоти міліметрових хвиль, які використовуються в 5G, викликають пошкодження мітохондріальної ДНК, які можуть передаватися поколіннями. І коли щось є небезпечним і досить потужним, щоб призвести до пошкодження ДНК, є велика ймовірність, що це також може викликати рак. На жаль, у поспіху отримати 5G до мас, не вистачило часу для проведення належних довгострокових тестів безпеки. Однак у нас є багато доказів того, що 2G, 3G і 4G можуть викликати багато видів раку, включаючи рак мозку.

3. Він може розмножуватися всередині тіла.

Задовго до того, як технологія 5G була незрозумілим чином схвалена, дослідник РФ Артур Фірстенберг опублікував аналіз, який показує, як 5G насправді може реплікуватися всередині організму завдяки своїм коротким ЕМ-імпульсам, які надходять серією. Це означає, що він може фактично створити крихітні нові антени 5G всередині тіла. Тому проникнення 5G становить дуже серйозну небезпеку.

4. Страхові компанії не хочуть мати з цим нічого спільного.

Відомі страхові компанії, такі як Lloyds of London, потрапили в заголовки газет за відмову страхувати телекомунікаційні фірми від хвороб і претензій, пов’язаних з Wi-Fi та 5G. Насправді у звіті, написаному групою оцінки ризиків Lloyds of London, порівнюються бездротові технології з азбестом у тому сенсі, що ранні дослідження азбесту вважалися безрезультатними, але пізніше стало зрозуміло, що він дійсно може викликати рак. Цей звіт був опублікований майже десять років тому, і навіть тоді їхня команда оцінки ризиків мала передбачуваність передбачити, що можуть з’явитися нові докази того, що частоти Wi-Fi можуть викликати такі захворювання, як рак.

5. Декого це вже захворіло.

Група пожежників у Сан-Франциско розповіла, що вони почали відчувати незвичайні побічні ефекти після встановлення обладнання 5G у своїх пожежних будинках та навколо них. Деякі із симптомів включали плутанину та проблеми з пам’яттю, і вони зникли після того, як пожежники переїхали до різних пожежних станцій, які розташовані якомога далі від пристроїв 5G.

6. Це шкодить тваринам.

Крім того, сотні птахів фактично впали з неба в Нідерландах, коли в Гаазі проводилося тестування 5G. Багато з них раптово померли відразу, впавши в громадський парк прямо через дорогу від того, де щойно встановили нову щоглу 5G. Дивно почали діяти та районні качки. Тим часом у комах, які піддаються впливу 5G, температура тіла підвищується, чого з ними не відбувається під час дії 4G або Wi-Fi.

Суть полягає в тому, що небезпеку забруднення 5G неможливо переоцінити. Це шкідливо для тварин, погано для людей, і особливо погано для маленьких дітей, чиї невеликі розміри тіла та розвивається мозок роблять їх особливо вразливими. Є багато ознак того, що довгострокові наслідки всього цього впливу 5G можуть бути абсолютно руйнівними.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.