Українські бренди відмовилися співпрацювати з блогерами через “голодну тусу” в День пам’яті жертв Голодомору

Український бренд чоловічого одягу “Andreas Moskin” та мережа магазинів METRO Україна відмовилися від співпраці з блогерами, які були присутні на дні народження Олександра Заліска 27 листопада. Представники компаній заявили, що поведінка лідерів думок у День пам’яті жертв Голодоморів була неприйнятною.

Українські бренди відмовилися співпрацювати з блогерами через 'голодну тусу' в День пам'яті жертв Голодомору

Такі відомі Instagram-особистості, як Саша Бо, Наталі Литвин, Таня Самбурська та інші, можуть залишитися без рекламних контрактів назавжди. Про це засновники бренда одягу розповіли виданню “Львівські новини”.

Через те, що блогери-мільйонники влаштували еротичну вечірку в скорботний день, їх почали масово критикувати в мережі. Реакція рекламодавців, які співпрацювали з гостями на святі, не забарилася.

“Річ у тому, що ми транслюємо. Якщо ми – лідери думок, то ми повинні показувати певні цінності та притримуватись їх. Головне: що ми святкуємо, в якому стилі святкуємо і де ми святкуємо в цей день! І, власне, через це бренд “Andreas Moskin” з усіма діячами цієї вечірки припиняє співпрацю”, – розповіли засновники бренда.

Український громадський діяч Сергій Стерненко взяв коментар у представників мережі магазинів Метро, які повідомили, що в майбутньому уникатимуть співпраці з гостями скандальної вечірки. Відповідь він виклав у свій Telegram-канал.

Компанія METRO Україна вважає неприйнятним для себе продовжувати співпрацю з блогерами: Олександром Заліском, Олександрою Пустовіт, Наталією Литвин, Олександром Куровським, Дариною Запісочною, Тетяною Самбурською та ведучим Володимиром Остапчуком, поведінка та дії яких демонструють зневагу до трагічних подій української історії”, – сказано в коментарі.

Метро відмовилися від співпраці з блогерами

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.