Чорношкірі американці обурені расистською забороною білого хлопця Байдена на рейси до США з кількох африканських країн

Президент Байден принизив США в очах світу, ввівши нову заборону для африканців, покликану ускладнити імміграцію до Сполучених Штатів чорним і коричневим людям з африканських країн. Це ганьба, і ми не можемо дозволити йому досягти успіху. Звучить знайомо? Це майже точні слова, які Байден сказав про Трампа в лютому 2020 року, коли він ввів заборону на поїздки, щоб спробувати зупинити поширення Covid. Тільки «білий прихильник» так би виділив чорношкірих людей і скував би їх свободи бюрократичними нісенітницями.

Це обурення. Це багатий білий чувак з «білого дому», який ненавидить чорношкірих і, очевидно, хоче зіпсувати їм життя. Кожен чорношкірий у світі має бути «піднятий» і протестувати проти расистського звірства. CDC і режим Байдена, очевидно, винайшли якийсь підроблений новий «варіант» Covid як привід для переслідування чорношкірих людей. Це ксенофобія на найвищому рівні, і її не будуть терпіти в Америці, на батьківщині хоробрих, країні вільних.

Ксенофобська заборона Байдена на поїздки виділяє африканські країни
Ось кілька «варіантів» Covid, які, здається, заражають лише чорношкірих людей, принаймні достатньо, щоб расистський підроблений президент США заборонив їм їздити до США. Зосереджений навколо африканських країн, він включає Мозамбік, Малаві, Намібію, Зімбабве, Есватіні, Ботсвану та Південну Африку. Нові варіанти називаються «Ну» і «Омікрон», і вони, звісно, ​​як і Delta, є набагато більш шкідливими, передається, стійкий до всіх вакцин і смертельний. Звичайно.

Кажуть, що ці варіанти смертоносніші, ніж божевільний лівий ненависник Трампа, який керує позашляховиком на високих швидкостях через парад бабусь та їхніх онуків. Будьте обережні, особливо якщо ваша шкіра темна. Це варіанти Байдена. Це варіанти білих прихильників переваги.

За даними преси, заборона на поїздки надійшла як порада від іншого расистського білого хлопця, на ім’я Фаучі та його расистських когорт у CDC, які створюють (расистські) вакцини, які, як відомо, викликають аутизм у чорношкірих хлопчиків до трьох років (вакцина MMR). Раніше Байден називав Трампа ксенофобом за те, що він ввів заборону на поїздки негромадянам з Китаю, Африки та Європи, і він навіть не є расистом. Ось точна цитата з Байдена:

«Трамп ще більше принизив США в очах світу, розширивши свою заборону на поїздки. Ця нова «африканська заборона» покликана ускладнити імміграцію чорних і коричневих людей до Сполучених Штатів. Це ганьба, і ми не можемо дозволити йому досягти успіху».

Заборона Байдена на поїздки є расистською та ксенофобською і спрямована на те, щоб чорним і коричневим людям важче іммігрувати до США.
Немає жодних доказів того, що ці заборони на поїздки роблять американців безпечнішими. Де ж наука? CDC ще не виділив жодного з «мутантних» штамів Covid або довів, що вони взагалі існують. Ці заборони підривають моральне становище США щодо решти світу. Ці заборони руйнують саму тканину американського життя. Життя чорношкірих мають значення, з усіх куточків планети, але Байден і Фаучі, здається, так не думають.

Де зараз Антифа, щоб протестувати проти фашистського режиму у Вашингтоні та його ксенофобського порядку денного? Чому протестувальники не виходять на вулиці округу Колумбія, не розбивають вітрини, не підпалюють машини та не кричать про справедливість? Звичайно, південний кордон США все ще ВІДКРИТИЙ для всіх, хто хоче прийти таким чином із Covid та будь-якими його варіантами.

Тепер з’являються варіанти Nu та Omicron, расистські, мутантні нащадки Covid-19, які атакують лише чорношкірих людей. Кажуть, що Omicron має 32 мутації в білку шипів і вже нібито атакував 100 чорношкірих людей в Африці. Крім того, навіть деякі євреї та китайці зазнали нападу, тому очевидно, що мутації вірусу є расистськими та фанатськими задумами.

Звичайно, нові варіанти можна виявити лише за допомогою хибнопозитивних ПЛР-тестів, які називають майже будь-яку застуду чи бактеріальну інфекцію «Covid». Сказати, що ці варіанти є «більш смертельними» і «високо переданими», коли вони почали виявляти їх лише 10 днів тому, є відвертою вигадкою та дезінформацією. Ці нові випадки трапляються серед «повністю вакцинованих», що вкотре доводить, що всі вакцини від Covid марні. Компанія Pfizer вже оголосила, що лише за три місяці зробить додатковий курс проти Nu та Omicron.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.