Відомий український співак вперше розповів про невиліковну хворобу сина (ВІДЕО)

Вокаліст групи “Друга ріка” вперше відверто заговорив про хворобу свого середнього сина Жені. Хлопчик хворіє вже 4 роки і його хвороба виявилася великим випробуванням для шлюбу співака.

В інтерв’ю ЖВЛ, Валерій не захотів назвати хворобу, на яку хворіє його син, натомість зазначив, що вона не є смертельною, але до невпізнання змінила хлопчика.

“Ця хвороба просто робить тебе іншою людиною. І він вже не той, чи він не знає, хто він насправді”, – зізнався співак.

Надії на одужання сина вкрай мало і співак вже просто навчився жити з болем. Проте, найбільше хвилюється, що буде з сином в той час, коли його і матері хлопця не стане.

“Є випадки, і мені розповідав лікар наш український, правда дорослих людей він лікував. Я не опускаю руки насправді, я переконав себе в тому, що змінювати слід не дитину, яка живе в нових реаліях, а змінювати потрібно себе. Я насправді думаю більше навіть не про те, як ми будемо, як він буде існувати, поки ми живі. Я думаю про те, коли нас не буде, як він буде?”, – поділився Валерій.

І хоч, іноді, спільне горе зближує людей, проте, це не їхній з дружиною випадок. Кожен з подружжя по-своєму піклується про дитину, але при цьому прірва між чоловіком і дружиною зростає.

“Кожен окремо жили життям хворої дитини і не зважали один на одного. Сказати, що я не намагався налагодити, чи не робив достатньо якихось кроків назустріч – це не так. Можливо, не так робив їх. Можливо, дружина не так це робила”, – поділився артист.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.