Чи піде Зеленський на другий термін президентства: відповідь гаранта

Володимир Зеленський розповів, чи піде на другий термін президентства та від чого це залежить.

Чи піде Зеленський на другий термін президентства: відповідь гаранта

Про це глава держави сказав під великої пресконференції 26 листопада в Києві.

Давайте одразу до другого терміну. Я точно не вирішую це питання. Ще раз говорю, що вирішувати буде суспільство. Я не прийняв це рішення, це правда. Це рішення не буде пов’язане з форматом майбутньої коаліції. Це точно. Я не планую собі таку складну стратегію. Це пов’язано буде з підтримкою моєї особистості народом України і з виконанням не маніпуляційними рейтингами. Рейтинги є різні… Я виходжу на вулицю і розумію, як до мене ставляться. Якщо люди за щось кажуть “Дякую”, десь кажуть “Є помилки”. У мене є діалог, люди відкрито про це мені говорять. Говорять, що вони мене підтримують, тоді я буду думати і йти на другий термін або не йти. І приймати це рішення точно буду з сім’єю, – розповів Зеленський.

За його словами, у нього вже дорослі діти. І рішення про другий термін на посаді президента він буде ухвалювати з ними, оскільки вони страждають через його професію. Так, донька Зеленського вже у тому віці, коли їй потрібен простір, свобода і вона не хоче жити з охороною.

Але, перш за все, Україна та суспільство, яке мене обирало. То обирати та приймати це рішення буду пізніше. Друге, є багато викликів, які я хочу закінчити. Зможу зробити – молодець, подумаю. Не зможу, не дадуть мені, або сам не зможу, тоді – навряд чи, – наголосив президент.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.