Жук у мурашнику і ефект пляшкового горла: велике еволюційне розділення

У ставленні до вакцинації суспільство розділилося на дві великі групи. «Жук у мурашнику» – це модель різкого прискорення розвитку шляхом створення зовнішньої загрози. Глобальний геноцид, влаштований психопатами, веде до вимирання пасивних і розмноження активних.

Two red ants works, teamwork

Психопатичне ядро сучасної кризи
Для початку нагадаємо, про що йдеться. У попередніх статтях ми дослідили, що сенсом нинішньої глобальної кризи є «криза паразитування» – це коли паразитарний вид, який досі приховував своє існування, раптово скидає маску й намагається знищити свого господаря. У сучасній науці цей паразитичний вид заведено позначати термінами «психопати» та «надтварини». Для підкреслення принципової відмінності від людського виду Homo sapiens (сапієнси), цих інтелектуальних тварин позначаємо терміном Homo intelis (інтеліси). При зовнішній подібності, інтеліси відрізняються від сапієнсів фізіологічно і поведінково – і це фіксується інструментально. Нагадаємо, що в них:

По-іншому влаштовано головний мозок,
по-іншому працюють гормональна і нервова системи,
інша ментальність, зокрема повна відсутність совісті,
виразне групове відчуття докорінної відмінності від людства,
виразне відчуття своїх групових інтересів,
власна групова еволюційна стратегія.
У точному сенсі цього слова, психопати – це ті інтеліси, що є антисоціальними, адже вони можуть бути та просоціальними, прикладом чого є вже відомий нам професор нейрохірург Джеймс Фелон. Проте сучасна масова культура має відверто психопатичний характер, відтак майже всі інтеліси, за рідкісними винятками, отримують антилюдську спрямованість. Тож виходить, що в наш час слова «інтеліс» і «психопат» де-факто є синонімами.

Антилюдська спрямованість властива не лише психопатам, а й соціопатам. Хто це такі? Якщо психопати – це антисоціальні надтварини, то соціопати – це антисоціальні люди, які втратили совість та інші ознаки людяності. Соціопатами не народжуються, а стають через неправильне виховання: це може бути важке дитинство, кримінальне середовище, деструктивна секта, промивання мізків у специфічних «елітарних школах» тощо. Згідно з усталеною статистикою, в сучасному суспільстві психопати складають 1%, а соціопати – 5% загальної чисельності, тобто на одного психопата припадає п’ять соціопатів.

Трансгуманізм та екологізм – два крила ідеології психопатів
Узгодженість групової поведінки психопатів досягається наявністю особливої антилюдської ідеології. Вона має два базові складники, які, при поверховому погляді, видаються непов’язаними.

По-перше, це вже відомий нам трансгуманізм. Сенс цієї ідеології в тому, що людина є неповноцінною, недоробленою, недолугою істотою, яка потребує суттєвого перероблення шляхом вакцинацій, хірургічних операцій, чипування, підключення до комп’ютерів, генетичних модифікацій тощо. Що більше технічної та генетичної модернізації, то краще. Вважається, що майбутня еліта буде максимально «кіборгізована» – і це надасть їй радикальну перевагу над людьми.

Другим крилом ідеології психопатів є «екологізм». Сенс цього вчення полягає в тому, що людство начебто є паразитичним видом на планеті Земля: воно псує довкілля, видобуває копалини, видихає вуглекислий газ, підвищує температуру планети. Тому чисельність людства треба радикально скоротити, а в ідеалі його взагалі не повинно бути.

Оскільки основою людської діяльності є енергетика, то активність психопатів зосереджена на її руйнуванні. Це робиться під гаслами «декарбонізації» (зменшення концентрації вуглекислого газу), «боротьби з глобальним потеплінням», «зеленого повороту» (повного переходу на сонячну та вітрову енергетику). Сенс цього безглуздя не лише в отриманні доступу до ще більших грошових потоків з державних бюджетів. Приховане надзавдання екологізму – знищення людства, яке, з погляду екологізму, є небезпечним планетарним паразитом. Зауважимо, що це типовий метод перевертання, властивий психопатам, – коли злодій кричить «лови злодія», а паразит звинувачує в паразитизмі свого донора-господаря.

Історичною основою трансгуманізму та екологізму є стародавній юдаїзм. Психоінформаційним інструментом синхронізації активності психопатів та їх прихильників де-факто є підключення до егрегору Єгови, хоча назовні об’єктом поклоніння трансгуманізму є штучний інтелект, а екологізму – знелюднена дика планета Земля.

Жук у мурашнику – модель активного структурування
Проте нинішня криза має ще один рівень. Він менш очевидний, але найважливіший. Річ у тім, що у ставленні до вакцинації людство розділилося на дві великі групи.

Перша група («вакси») вірує в корисність вакцин, в тому числі у корисність масової ПРИМУСОВОЇ вакцинації для досягнення «колективного імунітету».

Друга група («фрі вакси») вважає вакцинацію шкідливою, проте не заперечує право першої групи на самознищення, а виступає лише проти примусової вакцинації.

Таким чином, вакцинація виконує роль дуже ефективного психологічного збурювача і розділювача людства на дві психологічно відмінні групи. Ситуація подібного збурення і розділення позначається терміном «жук у мурашнику» – за назвою однойменної повісті братів Аркадія і Бориса Стругацьких, написаної у 1979 році. Там розповідається про те, що людство потрапило у вкрай незрозумілу ситуацію, яку можна інтерпретувати і як акт смертельної агресії, і як акт сприяння з боку значно розвиненішої цивілізації. Люди не розуміють сенс події, тому губляться у здогадках, гостро сперечаються і займають дві непримиримі позиції.

Це наче хтось для експерименту кинув жука в мурашник. Мурахи різко активізуються, адже вважають це актом агресії. Натомість експериментатори спокійно досліджують тонкощі мурашиної психології та виявляють їхні приховані організаційні структури. Тобто «жук у мурашнику» – це модель різкого прискорення та увиразнення соціальних процесів шляхом створення зовнішньої загрози.

Критерії розділення: «активні» та «пасивні»
Хай там як, а питання вакцинації справді різко прискорило соціальні процеси та розділило людство на дві чітко виокремлені антагоністичні групи. Які критерії цього розділення?

Почнімо з противників примусової вакцинації – «фріваксів». По-перше, вони спромоглися розпізнати аферу – чи то за допомогою раціонального мислення, чи покладаючись на інтуїтивне відчуття ненормальності ситуації. По-друге, вони мають досить сміливості, щоб захищати свої переконання і протистояти афері. Тому це група розумних і сміливих.

Прихильники вакцинації або не спромоглися розпізнати обман (хоча там усе «шито білими нитками»), або, навіть відчуваючи шахрайство, не мають сміливості «йти проти течії», тобто проти політики урядів, корпорацій і ЗМІ. Де-факто «вакси» підкоряються зовнішньому впливу, тому є конформістами.

Якщо максимально спрощувати, то перші є розумово і соціально активними, а другі – розумово і соціально пасивними. Тому «фріваксів» можна назвати «активними», а «ваксів» – «пасивними».

Пляшкове горло еволюції
Усе це фантастика, а що нині відбувається в реальності? Якщо виходити з описаної вище логіки, то спроба психопатів уярмити людство або й повністю його винищити веде до вельми несподіваних наслідків. Вони будуть негативними для однієї частини людства, але водночас – дуже позитивними для еволюції людського роду в цілому.

Річ у тім, що вакцинація неминуче послаблює групу пасивних, адже вколювання «експериментальної жижі» псує кров, послаблює імунітет і підриває спроможність до продовження роду.

Майбутнє належить активним
Сучасне людство переживає типову ситуацію еволюційного прискорення. Штучний глобальний геноцид, влаштований психопатами, реалізує «ефект пляшкового горла», який веде до вимирання пасивних і розмноження активних. Для розв’язання еволюційної кризи необхідно, щоб активні якомога швидше її усвідомили й самоорганізувалися для творення нового світу.

«Щасливі лагідні, бо вони успадкують землю». В гелленській мові, якою було написане Євангеліє, слово «πραεῖς» (праейс) означає м’які, тихі, спокійні, стримані, незлобиві, доброзичливі. Підставою для зберігання спокою і доброзичливості в нинішній кризовій ситуації є розуміння її позитивного сенсу. По-іншому й не може бути, адже ми живемо у гармонійному світі, сотвореному добрим і досконалим Творцем

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.