Кожен 5-й українець звинувачує в погіршенні ситуації з COVID-9 невакцинованих опитування

Кожен п’ятий українець вважає, що у погіршенні епідеміологічної ситуації з COVID-19 винні люди, які відмовилися вакцинуватися.

Так вважає 21% громадян, свідчать дані опитування, проведеного соціологічною групою “Рейтинг” 10-13 листопада 2021 року.

Найбільше людей з відповідними поглядами мешкає в Києві. У столиці 31% опитаних впевнені, що у пандемії винні саме невакциновані.

40% респондентів вважають, що в розповсюдженні хвороби не винен ніхто: так склалося.

Від автора : слід звернути увагу, що на даний період йде інформаційна війна в усіх ЗМІ. Людям варто зрозуміти, що правду приховують, натомість роблять все можливе, щоб посіяти розбрат між населенням. Щоб одні виступали проти інших як і відбувається на момент.

Слід зрозуміти, що людина, яка вакцинувалася є також носієм вірусного захворювання.

Вакцина ніколи не захищала на 100% від інфекції. А все про що розповідають вакциноване населення – це просто провокація з боку ЗМІ.

А тепер пригадайте, що нам говорили до початку впровадження вакцинації? Що коли буде вона впроваджена, тоді так звана інфекція піде на спад. А що ми зараз маємо? Людей за статистикою ще більше по лікарнях.

В Ізраїлі, де вакциновано понад 80% всього населення, відбувся знову великий спалах. І та ж сама ситуація в інших державах. Задумайтеся!

Ніколи вакцина не була 100% захистом. І перш ніж приймати укол, дуже уважно перечитайте інструкцію щодо побічних дій. Тому що ніхто окрім вас самих не несе відповідальності за ваше життя та здоров’я!

Будьте здорові!

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.