Україну почне засипати снігом уже у листопаді: до яких міст зима прийде раніше

Перший сніг випаде в кількох містах України вже наступних вихідних – переважно у західних областях. Про це свідчать дані синоптиків Gismeteo.

Коли буде сніг в Україні – синоптики дали прогноз, що на заході зима настане раніше - фото 1

Так, у Львові до кінця наступного тижня погода буде переважно сонячною. У неділю, 15 листопада, та понеділок, 16 листопада, очікується невеликий дощ. Температура повітря коливатиме в межах +6…+9°. Сильних нічних заморозків не очікується, максимальне падіння температури вночі буде до -4° у четвер, 11 листопада.

Снігову погоду у Львові слід очікувати у суботу, 20 листопада. Перші кілька днів прогнозують дощ зі снігом, а ось у вівторок, 23 листопада, передають лише опади у вигляді снігу. Варто зазначити, що снігова погода чекає на мешканців Львова не довго, на зміну снігу знову прийде дощ.

У Хмельницькому небо буде практично весь час затягнуте хмарами, але протягом двох тижнів синоптики все ж таки обіцяють кілька сонячних днів. Температура повітря в п’ятницю, 12 листопада, прогріється до +10°, однак після знову опуститися до +8°…+2°. З четверга, 18 листопада, у Хмельницькому розпочнеться період дощів.

Перший сніг мешканці Хмельницького зможуть очікувати у суботу, 20 листопада. Щоправда, йтиме він разом із дощем.

Погода у Чернівцях буде похмурою та дощовою. Синоптики прогнозують “плюсову” температуру вдень, а от уночі у Чернівцях очікуються невеликі заморозки до -2°.

У суботу, 20 листопада, у Чернівцях піде сніг із дощем. Окрім того, прогнозують, що цього дня стовпчик термометра підніметься до +12°. Однак наступного дня температура знову впаде майже в половину, до +5°. У вівторок, 23 листопада, та у середу, 24 листопада, також очікується невеликий дощ зі снігом.

Мешканці Вінниці можуть чекати на сніг лише в середині тижня з 23 листопада. Як і в решті регіонів, очікується, що перший сніг пройде разом із дощем. До цього часу у Вінниці обіцяє бути похмурою, з невеликими опадами у вигляді дощів. Іноді над містом з’являтиметься ясне сонце.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.