Актор із серіалу “Бригада” помер від раку

У Москві 29 жовтня помер колишній майор спецназу та російський актор Дмитро Гуменецький. Покійний став відомим у 2002 році завдяки ролі бандита Шмідта і друга Саші Білого в культовому серіалі “Бригада”.

Родичі Дмитра розповіли російським ЗМІ, що він провів свої останні дні в одному з госпісів столиці. 49-річний чоловік багато років боровся з онкологічним захворюванням у в’язниці, куди його посадили за зберігання наркотичних речовин.

Перед тим, як спробувати себе в ролі актора, Гуменецький служив у спецназі внутрішніх військ, де отримав звання майора. Військовослужбовця часто відправляли в “гарячі точки”, зокрема на Північний Кавказ.

Дмитро Гуменецький помер від онкологічного захворювання

Знявшись у ролі начальника охорони Саші Білого, Дмитро взяв участь ще в кількох проєктах: “Ціна життя”, “Екстрений виклик”, “Бумер” та інших. У 2013 році він закінчив свою акторську кар’єру і почав займатися нелегальним бізнесом.

У 2015 році під час обшуку правоохоронні органи знайшли в будинку зірки 280 кілограмів концентрату спайсу. Слідство встановило, що на зберігання наркотиків ув’язненого підштовхнуло тяжке фінансове становище.

Відбувши 6-річне покарання у рязанській колонії, 49-річного актора умовно-достроково звільнили за станом здоров’я. Гуменецький одразу ліг у госпіс, де доживав свої останні дні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.