Укрзалізниця знайшла спосіб легально перевозити невакцинованих громадян

Українці, у яких немає сертифікатів про проходження курсу вакцинації, зможуть подорожувати на поїздах Укрзалізниці. Щоб дозволити невакцинованим пасажирам скористатися послугами залізничного транспорту, в компанії вирішили відкрити спеціальні пункти.

Згідно з новою постановою українського уряду, в поїздах УЗ міжобласного сполучення можуть переміщатися тільки вакциновані пасажири. Крім того, у них є негативний результат експрес-тестування. Укрзалізниця вирішила відкрити на залізничних вокзалах пункти масової вакцинації громадян від коронавируса, а також тут можна здати ПЦР-тест на COVID-19, для тих, хто не хоче або не може поставити щеплення.

“Невакциновані пасажири можуть за вигідною ціною зробити тест і отримати довідку, яка стане підставою для проїзду в разі негативного результату”, – йдеться в повідомленні Укрзалізниці.

Так, якщо людина пред’явить квиток на проїзд в будь-якому з поїздів УЗ, то експрес-тестування йому обійдеться вдвічі дешевше, ніж зазвичай. При наявності квитка – 350 гривень, без квитка – 700 гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.