На Харківщині знайшли мертвими матір і сина: поруч була передсмертна записка

У Харківській області в селі Калинівка у власному будинку знайшли померлими двох родичів – 67-річну жінку та її 40-річного сина. Біля тіла чоловіка знайшли передсмертну записку.

На Харківщині знайшли мертвими матір і сина: поруч була передсмертна записка. Фото

Про це у середу, 20 жовтня, повідомили у пресслужбі Національної поліції України у Харківській області. Точної дати смерті родини не вказується, однак відомо, що староста Яковенківської сільради звернувся до правоохоронців 17 жовтня.

Він повідомив, що жінка та її син, жителі Калинівки, не виходять на зв’язок кілька днів.

Як розповіли правоохоронці, тіло жінки знайшли на дивані – на її шиї судмедексперт виявив странгуляційну борозну (слід у вигляді борозни або канавки залишається від тиску петлі на шиї. – Ред.).

Тіло чоловіка знайшли на території домоволодіння, він був повішеним. Поруч поліцейські знайшли передсмертну записку. Її зміст правоохоронці не розголошують.

“Тіла загиблих направлені до моргу для проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини. Досудове розслідування триває”, – розповіли у ГУНП.

За цими фактами слідчим відділу поліції №1 Ізюмського районного управління поліції ГУНП у Харківській області відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.