На кладовищах місця ще є, а в моргах уже немає: Комаровський емоційно закликав українців вакцинуватися

Лікарні України переповнені пацієнтами з коронавірусною хворобою, а політики, які говорять, що це не так, – брешуть. Єдиний варіант перемогти хворобу – вакцинуватися.

На кладовищах місця ще є, а в моргах уже немає: Комаровський емоційно закликав українців вакцинуватися. Відео

Про це заявив український лікар і телеведучий Євген Комаровський. На своїй сторінці у Facebook він опублікував емоційне відеозвернення, в якому заявив: ситуація з COVID-19 у нашій країні критична. За його словами, на кладовищах вільні місця ще є, а в моргах немає (щоб подивитися відео, доскролльте до кінця сторінки).

“Красива осінь, звичайно. Але, схоже, для когось ця осінь буде останньою. Вибачте за емоції, за те, що не буду дуже ласкавий із вами. Ситуація хр*нова, і це м’яко сказано. Мені дуже важко підбирати слова. Те, що лікарні забиті, це м’яко сказано. Якщо хтось із депутатів говорить, що місця в лікарнях ще є, він бреше. На кладовищах місця ще є, в моргах – місць немає. Черги санітарок із каталками з трупами в морг”, – заявив Комаровський.

Лікар також розповів, що багато людей вмирають від коронавірусу вдома. Однак через те, що їм не встигли зробити ПЛР-тест, причину смерті пишуть іншу. Наприклад, пневмонію. Через це забиті судово-медичні морги – місця, куди після смерті везуть тих, хто помер удома.

За словами Комаровського, багато українців, які раніше виступали проти щеплень від коронавірусу, усвідомили, що вакцинація – необхідний крок для збереження життя. Однак більшість з них, як розповів доктор, уже купили підроблені сертифікати, тому прищепити їх уже не можна.

“99% тих, хто в реанімації, – не щеплені, а половина з тих, хто нібито щеплений, у принципі з купленими папірцями. І на цьому тлі купа народу міркує про віддалені наслідки вакцинації”, – підкреслив Комаровський.

Він розповів, як один чоловік купив своїм батьками фальшиві сертифікати про щеплення проти коронавірусу, щоб вони могли поїхати у відпустку до Туреччини. А пізніше вони померли від COVID-19. “Як він жити тепер, гад, буде?” – сказав Комаровський.

Він також додав, що в мережі його пости про необхідність вакцинуватися часто критикують і від нього відписуються люди.

“Та відписуйтеся ви, Бог із вами, якщо розуму у вас немає. Якщо у кого мізки залишилися, вакцинуйтеся, будь ласка. Інакше це погано скінчиться. Все, більше говорити нема чого. Робіть правильні висновки”, – підсумував лікар.

Нагадаємо: 18 жовтня в Україні підтвердили 538 смертей від ускладнень після коронавірусу. Це стало найбільшим добовим показником щодо летальних випадків із початку пандемії. За ним країна опинилася на першому місці в Європі. За 19 жовтня загинули 495 осіб. Усього від COVID-19 у країні померли вже 61 843 пацієнти.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.