На Прикарпатті 17-річний мотоцикліст збив матір з дитиною на переході: дівчинка померла

Увечері 14 жовтня в Калуші Івано-Франківської області водій мотоцикла на великій швидкості наїхав на матір з 6-річною дочкою. Дитину відкинуло на кілька метрів, а мотоцикліст навіть не пригальмував і втік з місця аварії.

На Прикарпатті 17-річний мотоцикліст збив матір з дитиною на переході: дівчинка померла. Фото і відео

Про це повідомила пресслужба ГУ Національної поліції в Івано-Франківському регіоні. Постраждала дівчинка померла дорогою в лікарню, правоохоронці оголосили байкера в розшук (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Камери зовнішнього спостереження зафіксували момент трагедії. На кадрах видно, що на встановленому місці дорогу переходили дві жінки, які вели за руку двох малолітніх дітей. На половині дороги дорослі побачили мотоцикліста, що мчався: одна завмерла і зупинила малюка, інша продовжила шлях разом із донькою та опинилася під колесами лихача.

Поліція провела ряд слідчих заходів і з’ясувала, що підозрюваний в смертельному ДТП – 17-річний житель села в Кольському районі. Йому висунуть звинувачення за ст. 286 Кримінального кодексу України, згідно з якою мотоциклістові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.