У Дніпрі 6-класник на уроці накинувся на вчительку з кулаками: забрала в нього смартфон

У Дніпрі учень 6-го класу побив викладачку просто на уроці. Інцидент стався в школі №94.

Школяр напав на вчительку просто під час уроку. Ілюстрація

Підліток накинувся на викладачку з кулаками, коли вона відібрала в нього смартфон. Про надзвичайну подію розповіла дочка вчительки Ольга Остапенко місцевому виданню “Наше місто”.

На уроці 6 класу один з учнів грав на смартфоні і лускав горіхи. На зауваження вчительки підліток відповідав нецензурною лексикою. Тоді вона підійшла і забрала в нього смартфон.

Це роздратувало школяра, і він накинувся на викладачку з кулаками.

“Всі руки, грудна клітка, живіт вкриті синцями і гематомами. Якби я не знала, я б ні за що не повірила, що такі каліцтва могла завдати дитина”, – розповіла дочка вчительки Ольга.

За її словами, цей учень не раз поводився агресивно – і стосовно викладачів, і стосовно інших дітей. Остапенко розповіла, що батьки хлопчика забрали документи зі школи. У мами Ольги ніхто вибачень не попросив.

Зараз комісія школи встановлює всі обставини інциденту.

“З метою недопущення приниження вчителя мною особисто, як директором школи, здійснюються заходи відповідно до чинного законодавства”, – запевнила директорка школи Євгенія Таран.

Вона також зазначила, що правоохоронці “ухвалять справедливе рішення” про відповідальність батьків за дії їхньої дитини.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.