Океан Ельзи і KALUSH презентували спільний кліп “Перемога”

Популярний український рок-гурт “Океан Ельзи” разом з реп-гуртом “Kalush” випустили нову пісню. Їх спільний трек носить назву “Перемога”.

Океан Ельзи і KALUSH презентували спільний кліп 'Перемога'. Відео

Кліп опублікували на офіційному акаунті “Океану Ельзи” в YouTube 12 жовтня, в день народження гурту. За добу ролик набрав понад 93 тисяч переглядів, 8,8 тисячі лайків і 573 коментаря (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Нова пісня – це продовження наших ОЕ, творчих вилазок в інші жанри. Цієї зими я багато слухав хіп-хоп музику, від 90-х до сучасної, і в якийсь момент мені склалася рядки приспіву: “Щоб тобі не говорили попереду перемога. Щоб тобі не кричали шакали слідом – у тебе своя дорога” і зрозумів, що нашому хіп-хопу бути”, – сказав лідер гурту Святослав Вакарчук.

Режисером кліпу виступив Максим Ксенда, а оператором – Євген Усанов.

Шанувальники “Океан Ельзи” зазначили, що їм нова робота дуже сподобалася.

“У Вас не буває просто добре чи не дуже, у вас завжди чудово”, “дуже крута колаборація”, “Дякую Вам, ОЕ, за пропаганду нового покоління талановитих українських виконавців”, “Дуже круто вийшло”, “Коли улюблені виконавці об’єднуються просто космос”, “Просто в душу, як завжди нова пісня від ОЕ в потрібний час”, “Це чудово! бракує слів, щоб описати свої емоції від пісні і кліпу”, – пишуть люди.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.