Тому що був у шоковому стані: на Хмельниччині батько вчинив самосуд над водієм, який збив його дітей (відео)

Днями переселенець із окупованої частини Донбасу жорстоко побив мешканця Кам’янця-Подільського, який випадково збив двох його синів. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Поділля-Центр.

Ввечері двоє хлопчиків – 8-ми та 9 років – поверталися зі спортивної школи на вулиці Васильєва, 15 і для того, аби дійти додому, мусили перейти дорогу. Однак, зробили це у невстановленому місці, тому потрапили під колеса легковика. Батько дітей це побачив і накинувся на 69-річного водія з кулаками. Відтак, молодший син в результаті аварії отримав черепно-мозкову травму, старший – зламану ступню, а от водій автомобіля після самосуду батька лежить у лікарні з численними забоями та переломом однієї з кісток обличчя.

Поліція підтвердила, що діти перебігали дорогу у невстановленому місці. За словами водія, коли батько бив його, хлопці самі просили, щоб він припинив, адже це їхня провина. Також встановлено, що водій був тверезий. Як пояснив батько, він справді завдав водієві кілька ударів, бо, мовляв, був у шоковому стані.

Зараз справу готуються передавати до суду. Відкрито два кримінальних провадження: за фактом ДТП та стосовно побиття водія.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.