В Україні пообіцяли мільйон навчальному закладу зі 100% вакцинованих працівників

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв один мільйон гривень навчальному закладу в регіоні, у якому показник вакцинації співробітників досягне 100%. Він уточнив, що гроші будуть виділені на розвиток інфраструктури.

Марцінків пообіцяв виділити мільйон гривень
Про це він заявив під час оперативної наради міської ради 21 вересня. Відповідні відео опублікували на сторінці мерії в Facebook (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Марцінків додав, що мільйон отримає той навчальний заклад Івано-Франківська, де 100% вакцинованих від коронавірусу співробітників набереться першим. Гроші передбачені для розвитку установи.

“Мільйон гривень тому закладу, який першим досягне 100% вакцинованих працівників”, – сказав мер міста.

Раніше під час наради 7 вересня Марцінків сказав, що виплатить премію першій жінці, яка завагітніє після вакцинації проти COVID-19. Він пообіцяв 100 тисяч гривень. Пізніше мер заявив, що це був жарт.

Нагадаємо, що вчителям, які вакцинувалися проти коронавірусу в Івано-Франківську до 31 серпня, міська рада виплатила по одній тисячі гривень.

Школи в Україні можуть закривати на карантин, навіть якщо в них вакциновані понад 80% співробітників. Наприклад, клас у навчальному закладі призупинить роботу, якщо на коронавірус захворіє дитина.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.