Катя Осадча і Юрій Горбунов показали нові фото з наймолодшим сином

У неділю, 19 вересня, рівно місяць, як на світ з’явився другий син Каті Осадчої та Юрія Горбунова – Данило. З нагоди знакового дня подружжя показало нові кадри зі зворушливої сімейної фотосесії.

Обличчя старшого сина Івана Катя Осадча і Юрій Горбунов показали лише після того, коли йому виповнилося 4 роки. Судячи з цього, світ не скоро дізнається, на кого схожий молодший нащадок пари. Зірки, хоч і неохоче, однак публікують світлини з одномісячним Данилом.

Сімейну фотосесію вони влаштували незадовго після народження малюка на задньому дворі свого заміського маєтку. Для появи у кадрі подружжя обрало family look – білі футболки та джинси. Тоді як новонародженого Данила батьки загорнули в білий конверт.

Нашому Данилові сьогодні місяць. Перший маленький день народження. Місяць, який ми вчимось бути батьками одразу двох маленьких дітей,
– зворушливо підписала Катя Осадча в інстаграмі.

“У нас сьогодні ювілей! Нашому молодшому один місяць! Рости, синочку, здоровим і щасливим! Вітаю тебе, моя Катю Осадча”, – проникливо звернувся до дружини й сина Юрій Горбунов.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.