Стало відомо про трагедію в родині Данилка: він приховував її рік

В українського співака Андрія Данилко, який виступає під творчим псевдонімом Вєрка Сердючка, сталося горе в сім’ї – у нього померла мама. Артист не хотів афішувати траур, тому про смерть матері артиста стало відомо лише через рік.

Стало відомо про трагедію в родині Данилка: він приховував її рік
За словами джерел, близьких до Світлани Іванівни Волкової, так звали маму Андрія Данилка, вона пішла з життя на 83-му році, йдеться в програмі “Викриття. Післямова”. Навіть друг артиста – співак EL Кравчук зізнався, що Андрій був на похороні в її рідному селі, де вона жила.

“Андрій був на похороні. Була служба в церкві, він усе зробив, як люблячий син. Вони з мамою були друзями”, – говорив EL Кравчук.

Варто зазначити, що мама Андрія Данилка була двічі в шлюбі. Андрій – третя її дитина. Вона все життя прожила в селі під Полтавою. З Андрієм Данилком у неї були хороші стосунки.

Коротко про знаменитість:

Вєрка Сердючка – вигаданий жіночий персонаж, який придумав і створив український артист Андрій Данилко 1992 року. Прототипом персонажа стало його шкільне кохання Анна Сердюк, а ім’я Віра дісталося від шкільної прибиральниці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.