В Україні подорожчає реєстрація автомобілів

В Україні скоро подорожчають всі послуги, які надають сервісні центри МВС, в тому числі реєстрація та перереєстрація автомобілів. З такою ініціативою виступив новий міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

У пояснювальній записці до проекту постанови Кабінету Міністрів України йдеться, що щорічно підвищуються витрати сервісних центрів МВС на зарплату співробітників, збільшується вартість матеріальних ресурсів, в тому числі документів, офісного обладнання, канцелярських товарів, комп’ютерної техніки, її обслуговування і оновлення.

У пояснювальній записці зазначається, що зараз собівартість реєстрації (перереєстрації) автомобіля – 200 гривень. При цьому вартість такої послуги становить 152,63 грн.

Відзначається, що щорічно через це державний бюджет при реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів втрачає понад 81 млн. гривень.

На скільки пропонується підвищити вартість послуг сервісних центрів МВС – в пояснювальній записці не повідомляється. Мабуть, ці цифри будуть більше, ніж собівартість послуг.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.