У Миколаєві школярі побили дитину на спортмайданчику: хлопчик потрапив до лікарні

В одній із Миколаївських загальноосвітніх шкіл 16 вересня учні побили однокласника. Дитину госпіталізували з важкими травмами.


Як повідомили у відділі комунікації ГУНП в Миколаївській області, у 12-річного хлопчика стався словесний конфлікт з кількома учнями з його ж класу. Після короткої перепалки ті накинулися на нього й почали бити.

У поліції уточнили, що бійка сталася на спортивному майданчику біля самої школи. Дитину побили досить сильно, внаслідок чого хлопчик отримав важкі травми живота.

Очевидці НП викликали швидку допомогу. Медики госпіталізували побиту дитину в лікарню. Уже там лікарі повідомили правоохоронцям про подію.

Наразі з’ясовуються всі деталі того, що сталося.

Відомо, що в цивільному Кодексі України йдеться, що діти від 11 до 14 років мають неповну дієздатність і не несуть відповідальності за завдану іншому неповнолітньому шкоди.

У документі зазначено, що якщо дитина, якій виповнилося 11 років, але вона ще не досягла віку, коли настає кримінальна відповідальність, робить заборонені дії, що мають склад злочину, до неї можуть бути застосовані методи виховного характеру за допомогою судового органу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.