Українська блогерка Пустовіт – про стосунки з чоловіком: бажав померти від раку шлунка

Українська блогерка Олександра Пустовіт, яка нещодавно оголосила про розлучення, зізналася, що йшла від чоловіка Ігоря вісім разів. За словами дівчини, зараз чоловік шантажує її тим, що в неї булімія.

Українська блогерка Пустовіт – про стосунки з чоловіком: бажав померти від раку шлунка
Пустовіт заявила, що чоловік навіть бажав їй померти від раку шлунка. Такими подробицями блогерка поділилася в інтерв’ю Маші Єфросиніній (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Як виявилося, останньою краплею стало те, що Ігор прочитав листування в телефоні Саші і став підозрювати її у зраді. Після цього пара сильно посварилася, і дівчина о 4 ранку втекла з дому. Зараз блогери розлучаються і ділять майно.

“Я хочу спокою. Він претендує на майно, але я йому ніколи нічого не шкодувала. Ми залишаємо по машині кожному, бізнес мені, а салон і будинок – навпіл. Я буду воювати тільки за дітей. Вони повинні жити з мамою, але я не проти, щоб хлопчики бачилися з татом хоч щодня”, – сказала Пустовіт.

Блогерка зізналася, що зараз чоловік шантажує її булімією. Дівчина розповіла про свою проблему екскоханому, а він про це повідомив усім друзям і близьким.

“Усі про це дізналися. Він знімав мене, коли в мене були напади, а тепер цим шантажує. Я йому нічого поганого не зробила, а він так поводиться зі мною. Він навіть бажав мені померти від раку шлунка, хоча знав, що для мене це болюча тема”, – додала Пустовіт.

До речі, Олександра Пустовіт є однією з перших українських блогерів, яким вдалося зібрати мільйонну аудиторію підписників в Instagram. Свій блог 26-річна дівчина створила в 2016 році. Вона розповідає про материнство, красу, здоров’я і ділиться різноманітними лайфхаками. У 2019-му Олександра стала найкращим блогером України.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.