На Львівщині 27-річний хлопець до смерті побив односельчанина

12 вересня в Самбірському районі Львівщини 27-річний хлопець під час сварки до смерті побив на два роки старшого односельчанина. Тепер зловмиснику загрожує до десяти років неволі.
Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Як зазначається, 13 вересня у поліцію надійшло повідомлення від медиків однієї з лікарень у Самбірському районі про пацієнта, який був госпіталізований напередодні з діагнозом «розрив внутрішніх органів». Незважаючи на зусилля лікарів, чоловік від отриманих травм помер.

“Правоохоронці встановили особу загиблого – 29-річного мешканця одного з сіл району. Також встановлено, що тілесних ушкоджень 12 вересня близько 16.00 йому завдав на два роки молодший за нього односельчанин під час конфлікту”, — йдеться в повідомленні поліції.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.