“Цицьки напоказ“: Ані Лорак похвалилася відвертими образами з червоної доріжки “Нової хвилі“

Ані Лорак красувалася на щорічному музичному конкурсі “Нова хвиля” в Сочі. Артистка змінила кілька чудових нарядів, які справили враження на її шанувальників. 42-річна артистка вирішила показати всі достоїнства своєї підтягнутою фігури в сміливих образах.

“Цицьки напоказ“: Ані Лорак похвалилася відвертими образами з червоної доріжки “Нової хвилі“ – today.ua
В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська співачка, яка живе і будує кар’єру в Росії, поділилася серією фотографій. Ані Лорак похвалилася чотирма своїми яскравими образами, в яких вона дефілювала на фестивалі.

“Яскраві моменти “Нової хвилі”. Який образ подобається вам найбільше?” – поцікавилася у шанувальників зірка.

На першому фото вона постала на червоній доріжці в розкішному блискучому облягаючому платті з високим розрізом на спідниці і глибокими V-подібним вирізом. Два інших наряди були обрані для вечірок: ультракоротке синє плаття без бретелей і ефектний комбінезон з англійської проймою і глибоким декольте. І завершує карусель сріблясте мініплаття з бахромою і ефектним декольте.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Шанувальники не змогли обрати один найкращий образ. Одні говорили, що артистка прекрасна в будь-якому вигляді, а інші схилялися до того, що краще за все на ній сидить чорний комбінезон.

“Всі образи просто офігенні, складно обрати один”, “Найкрасивіша дівчина на російській естраді”, “Дуже складно обрати, всі образи шикарні”, “В кожному образі прекрасна. Така різна, але така ж улюблена. Завжди яскрава, стильна і красива! Справжній еталон!” – пишуть фоловери.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.