Кріштіану Роналду забрав речі з бази “Ювентуса” й сказав тренеру, що йде з клубу

У п’ятницю, 27 серпня, зірковий нападник “Ювентуса” Кріштіану Роналду відвідав тренувальну базу клубу, щоб попрощатися з одноклубниками. Він не брав участі в занятті та вже вивіз речі, які лежали в його шафці у роздягальні.

Роналду попрощався з гравцями 'Ювентуса'
Як повідомляє видання La Repubblica, інформацію про те, що португалець не збирається продовжувати виступи за туринців, підтвердив і головний тренер команди Массіміліано Алегрі. Напередодні у нього відбулася розмова з футболістом.

“Вчора Роналду сказав мені, що більше не хоче грати за “Ювентус”. З цієї причини він не братиме участі у завтрашньому матчі (28 серпня проти “Емполі” – Ред.). Йому треба подякувати за все те, що він зробив для клубу, а також за те, який приклад він подавав молодим футболістам. Але, як я вже сказав, нам потрібно рухатися далі. Все проходить, таке життя. Але “Ювентус” залишається, що є найголовнішим у цій ситуації”, – заявив Алегрі.

Нагадаємо, що раніше авторитетний італійський журналіст Фабріціо Романо на своїй сторінці в Twitter повідомив, що найбільш імовірним місцем продовження кар’єри Роналду є “Манчестер Сіті”. “Ювентус” нібито чекає на офіційну пропозицію, яка має скласти 28-30 мільйонів євро.

Зазначимо, що Кріштіану розпочинав кар’єру в лісабонському “Спортінгу”, а в 2003 році перейшов у “Манчестер Юнайтед”. Після шести років у складі МЮ португалець перебрався в Мадрид, де протягом дев’яти сезонів захищав кольори місцевого “Реала”.

Влітку 2018-го Роналду переїхав у Турин. Сумарно він провів за “Ювентус” 134 матчі, забив 101 гол і віддав 22 результативні передачі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.