46-річний Святослав Вакарчук став батьком: що відомо про матір дитини

Первістка українському музиканту, фронтмену групи “Океан Ельзи” Святославу Вакарчуку народила продюсер провідного українського продакшена Radioaktive Film Євгена Яцута. Пара разом уже тривалий період часу.

Обраницею Вакарчука стала Євгенія Яцута
39-річна жінка працює директором і виконавчим продюсером компанії Radioaktivefilm, яка знімає реклами міжнародних брендів, кліпи та серіали. Про те, що батьком її дитини є Вакарчук, OBOZREVATEL стало відомо з своїх джерел (щоб дивитися фото та відео, проскролльте до кінця сторінки).

У травні Євгена Яцута працювала над зйомкою нового кліпу для “ОЕ” на пісню “В небо дружині”. Уже тоді жінка з’явилася на прес-конференції кінофестивалю “Молодість” з округляється животом.

Яцута зустрічається зі співаком близько року.

Також відомо, що у Яцута є старша дочка Софія від попереднього шлюбу з режисером Денисом Сонін.

OBOZREVATEL намагався поспілкуватися з Євгенією і отримати від неї коментар на цю тему, але поки вона не виходить на зв’язок.

Профіль обраниці Вакарчука в Instagram закритий. Однак в соціальній мережі Facebook вона розмістила публікацію, в якій попросила користувачів допомогти з пошуком хорошої няні. Відповідний пост Євгена опублікувала 2 серпня.

Євгенія Яцута вчилася на факультеті соціології та психології в КНУ імені Тараса Шевченка. Також пройшла курс Оксфордської школи англійської мови. Закінчила з відзнакою (1994).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...