“Хотіли, щоб діти перед школою набралися сил”: подробиці ДТП у Запорізькій області, в якій загинула родина

Унаслідок аварії загинули 3 дітей, хоч старша донька не хотіла їхати.

У Запорізькій області на трасі Київ – Сімферополь у страшній аварії загинула вся сім’я. Водій Opel Astra не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну і врізався в Mersedes-190. Вони їхали на відпочинок з Харківської області. Всі п’ятеро загинули.

Видання Обозреватель пише, що від удару Mersedes вилетів у кювет і перекинувся. Машина загорілася.

У салоні був 47-річний водій Юрій Внуков, його 34-річна цивільна дружина Олена Касимова. Також із дорослими в салоні їхали 9-річна внучка водія Дарина, і дочки Олени – 11-річна Аліна та 14-річна Олександра.

31-річний водій Opel і його 32-річна пасажирка травмовані. Чоловіка після операції взято під варту.

Стало відомо, що загибла родина родом із Харківської області, село Циркуни. Тієї ночі вони вирушили на відпочинок до моря, в Кирилівку.

“Хотіли, щоб діти перед школою трохи набралися сил. Щоправда, старша дочка Саша дуже не хотіла їхати. Але було вирішено, що поїдуть усі”, – згадує знайома родини.

Знайомі розповідають, що загибла Олена Касимова та Юрій Внуков разом жили всього три роки.

“У першому шлюбі Олена була не дуже щаслива. З першим чоловіком у них не було взаєморозуміння. Вона довго не наважувалася піти від нього, боялася, що в батьків буде багато питань. Та й будинок у батьків зовсім невеликий, там ще живе її брат, а в неї самої дві дочки. Але приблизно три роки тому вона все-таки зважилася піти, бо зустріла Юру”, – розповідає знайома.

Юрій був старший, але вони кохали одне одного. Обоє працювали в газовому господарстві.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.