В елегантному костюмі і з червоною помадою: неймовірна Олена Зеленська сходила на концерт італійського співака

Перша леді в образі total black відвідала концерт Андреа Бочеллі, присвячений Дню Незалежності України.

Вчора, 24 серпня, президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена Зеленська після офіційного святкування Дня Незалежності відвідали концерт відомого італійського оперного співака Андреа Бочеллі, який минув у Маріїнському парку. Світлини із заходу глава держави опублікував на своїй сторінці в Instagram.

“Разом з @olenazelenska_official відвідали концерт італійського генія Андреа Бочеллі “Голос моєї душі”. Вражені дивовижною силою його співу.

Важливо, що місія заходу – благодійна. Зібрані кошти будуть спрямовані на створення центру сучасного мистецтва – музею Івана Марчука”, – написав Зеленський у дописі.

Цього вечора перша леді мала просто неймовірно вишуканий вигляд. Вона одягла елегантний чорний костюм від українського дизайнера FROLOV.

Вбрання складалося із жакету-смокінгу з червоною підкладкою та прорізаними рукавами, а також прямих штанів з розрізами.

Костюм Зеленська скомбінувала з чорним топом та босоніжками на шпильках.

Гармонічний мав вигляд із луком дружини президента вечірній макіяж з акцентом на червоній помаді. Рівне укладання та елегантні сережки завершили ефектний аутфіт Олени.

Володимир постав у чорному класичному костюмі, білій сорочці та чорній краватці.

Нагадаємо, а на офіційну частину святкування Дня Незалежності Олена обрала вишуканий та ніжний білосніжний образ від української дизайнерки Лілії Літковської. Вона поєднала сорочку з білою вишивкою спереду та ззаду у вигляді колосків зі спідницю звуженою донизу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.