Виступала в Сочі, а тепер їде в Київ: Кондратюк закликав не впускати Ротару на сцену концерту до Дня Незалежності

Після фестивалю в російському Сочі Софія Ротару приїде до Києва, щоб виступити на концерті на честь 30-річчя Незалежності України.

Ігор Кондратюк вважає, що артистці не варто брати участь в шоу на НСК “Олімпійському” після того, як вона виступила в Сочі на “Новій хвилі”.

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

При всій повазі до легендарності Софії Михайлівни Ротару, після її недавнього виступу на “Новой волне” в Сочі – курорті країни-агресора, я б не випускав її на сцену концерту до Дня Незалежності, – зазначив Ігор Кондратюк.

Продюсер додав у своїй промові, що “під час війни не можна одночасно виступати і для окупантів, і для жертв агресії”.

У коментарях до посту Кондратюка більшість користувачів підтримали думку продюсера, зазначивши, що Ротару не місце на концерті до Дня Незалежності:

“Оспівувати славу України в День її Незалежності є кому, слава Богу! Маємо своїх автентичних, талановитих, найкращих вокалістів!”
“У нас все якось так вибірково. Ні в одному питанні немає принциповості. В одних – війна з московією, у інших – громадянська і т.д.”
“Я б взагалі заборонив би їй в’їзд в країну, але там же сидять невігласи, яким “какая разніца”.
“А яка повага до неї збереглась? Вона нас не поважає”.
Днями після дворічної перерви в Сочі відбулося відкриття музичного фестивалю “Нова хвиля”. На захід з’їхалися не тільки зірки російського шоу-бізнесу, а й українські знаменитості.

Зокрема MARUV, Ані Лорак, Світлана Лобода. Софія Ротару також не пропустила “Нову хвилю” і вже виступила на фестивалі.

Ось кадри з її виступу в Сочі:

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.