10 фактів про жіночий оргазм, про які не знають чоловіки

Жінок, які страждають фригідністю, не більше ніж 2% у світі. Решта 98% можуть і хочуть відчувати оргазми. Але цьому заважає недостатня сексуальна освіта, комплекси і незнання свого тіла.

До того ж наші партнери часто не хочуть дізнаватися щось нове і пускають інтимне життя на самотік. OBOZREVATEL вирішив зібрати неочевидні факти про “вищу” насолоду, про які чоловіки можуть навіть не здогадуватися.

Цю добірку ми приурочили до 8 серпня – Міжнародного дня жіночого оргазму.

1. Природне знеболювальне

Секс може допомогти розслабитися, а хороший секс – ще й позбавити від болю. Доведено, що під час оргазму відчуття болю у жінки дійсно притупляється.

2. Один за іншим

На відміну від чоловіка, жінка відразу після досягнення оргазму може досягти наступного без рефрактерного періоду. На сьогодні найбільша кількість жіночих оргазмів, зареєстрованих лікарями, склала 134 рази за одну годину.

3. У два рази довше

Жіночий оргазм може тривати до 20 секунд, а чоловічий тільки до 10. А якщо досягти декількох оргазмів поспіль, то затриматися на “сьомому небі” можна надовго. Мультіоргазм в рідкісних випадках досягає півтори години.

4. Без дотиків

Деякі жінки відчувають почуття оргазму під час фізичних вправ, медитуючи або навіть коли просто дуже збуджені – “силою думки”. За це відповідає спеціальний відділ мозку – гіпоталамус, пов’язаний з емоціями і виробництвом гормонів.

А ось під час статевого акту або мастурбації оргазм допомагає нам відчути генитальна сенсорна область кори мозку, таламус і мозочок.

5. Загострення нюху

Оргазм підсилює вироблення гормону пролактину, а він активізує роботу тієї області головного мозку, яка відповідає за сприйняття запахів.

Тому жінки під час найвідповідальнішого моменту можуть відволіктися на неприємний запах партнера, який до сексу навіть не помічали.

6. Сон як у немовляти

Той же гормон пролактин сприяє швидкому засипанню. Крім того, під час сексу жінка частіше і глибше дихає, а це насичує організм киснем, що теж сприяє міцному сну.

7. Помилкове відчуття закоханості

Через великі викиди окситоцину і вазопресину (під час сексу їх виробляється приблизно на 400% більше, ніж в процесі самозадоволення) з’являється сильне почуття прив’язанності і відчуття, що цей хлопець – той самий. Ці гормони є також причиною того, що жінкам після сексу хочеться обніматися і говорити зі своїм партнером.

8. Зайва вага заважає

І тут справа не тільки в сором’язливості і комплексах через зовнішність. У людей з надмірною масою тіла спостерігаються порушення в синтезі дофаміну. А якщо в організмі знижений рівень дофаміну, то досягти “піку” в сексі досить складно.

9. Миттєве збільшення грудей

За кілька хвилин до оргазму груди жінки набухають і збільшуються на кілька міліметрів в обсязі, і їхній розмір стає більше до 1 см.

Цікаво, що в цей момент клітор, навпаки, зменшується. І не на один сантиметр, а в половину. Через 5-10 секунд після оргазму і клітор, і груди відновлюють свої розміри.

10. Точка G – це клітор

Найпрогресивніші дослідники припинили суперечку про наявність в жіночому тілі точки G. Визнали, що це маркетинговий хід. Але все ж, одні жінки можуть оргазмувати під час внутрішньої стимуляції піхви, інші ж тільки через зовнішню кліторальну.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.