За кожним успішним чоловіком стоїть любляча жінка…

За спиною успішного чоловіка завжди стоїть жінка, яка його приймає, розуміє і любить.


Мудра жінка вибирає собі гідного чоловіка. І оскільки вона вибирає, то її первинне завдання – поважати власний вибір. Перебуваючи у всіх сенсах за чоловіком, вона зміцнює його тили, прикриває його спину своїм чистим почуттям, дає йому духовну енергію. Він йде, і у нього все по життю виходить, все потрібне саме до нього притягується. Чоловік, пропустивши цю енергію через себе, віддає її світу і отримує у відповідь матеріальне.

Не буває вовка-одинака, успішного в справах. За заможним чоловіком завжди є жінка, яка в нього вірить. Це може бути дружина, подруга, мати, сестра, тітка, бабуся – неважливо. Вона не обов’язково спить з ним, але обов’язково вкладає в нього, надихає, піклується, вірить. Все, що стабільно в матеріальному плані, – через чоловіка завжди творить жінка, її віра в нього.

Є й інша категорія зовні успішних чоловіків. Це ті представники сильної статі, які часто змінюють дружин або коханок. Жінка відчуває, як чоловік до неї ставиться і на яку роль бере її в своє життя, тому краник необхідної йому енергії перекриває, перестає давати любов. Він змінює жінку, і ситуація повторюється. При повному достатку інтиму чоловік починає відчувати величезну порожнечу всередині – “хоч вовком вий”. Близькість без любові сильно виснажує енергетично, тому такий чоловік відчуває внутрішню незадоволеність, хоча зовні його справи можуть йти відмінно.

Зустрічаються також і альфонси. Це чоловіки, які бояться “піти на подвиг” і взяти на себе відповідальність за жінку і за сім’ю. Вони вибирають, як правило, успішних представниць слабкої статі і все життя пурхають від однієї жінки до іншої.

У благополучній парі чоловік і жінка доповнюють один одного енергетично, відбувається взаємообмін. Вона віддає йому найцінніше, що у неї є – любов, благословення і цнотливість, а він їй – безпеку, емоційну близькість, подяку і матеріальне забезпечення.

Чоловік на початковому етапі стосунків завжди представляється, тому важливе завдання жінки – почути його, побачити його прихований потенціал і зрозуміти, чи її це людина. А якщо вибрала, то повірити в свій вибір, довірити чоловікові міру відповідальності за себе.

Коли жінка почула позицію чоловіка і вирішила, що зможе переробити, змінити або перевиховати його – це свідомо провальна справа. Вона зустрічає сильний опір, і він або йде (інша жінка, робота, алкоголь, наркотики, віртуальний світ), або ламається.

Якщо жінка займає в стосунках чоловічу позицію і чоловік це приймає, то з часом він “ламається” і стає підкаблучником, а вона в такій парі обов’язково буде злою фурією.

Інша крайність – коли жінка розчиняється в чоловікові, вона “прогинається” і стає сірою мишкою, а він займає роль тирана.

Вступ в стосунки з обманом себе і партнера, небажання чути і розуміти один одного призводить до краху стосунків…

Вибір за нами.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.