У центрі Києва зібралися прихильники блокади Донбасу

Учасникам мітингу пропонують заповнювати анкети для безпосередньої участі в блокаді.
У Києві, на Майдані Незалежності, розпочалася акція на підтримку блокади Донбасу. Як повідомляє кореспондент Громадського, станом на 19.45 у центрі столиці близько 300 учасників акції.

Також до акції приєдналися один із організаторів блокади депутат Єгор Соболєв та представники праворадикальних організацій «С14» та «Чорний молот».

Учасникам мітингу пропонують заповнювати анкети для безпосередньої участі в блокаді Донбасу.

Після мітингу на Майдані Незалежності, учасники акції планують йти до Адміністрації президента.

Нагадаємо, ввечері 13 березня в СБУ заявили про затримання 43 людей зі зброєю в зоні проведення АТО на Донеччині. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що затриманих допитують.

Згодом стало відомо, що в Луцьку близько півсотні активістів прийшли у Волинську ОДА, протестуючи проти затримання блокувальників торгівлі з окупованими територіями в Кривому Торці на Донеччині. Активісти заявили, що ночуватимуть у будівлі, поки затриманих не випустять.

Крім того, прихильники блокади Донбасу також мітингували в Києві на Майдані Незалежності. Також у Вінниці біля будівлі обласного управління СБУ активісти запалили шини в знак протесту проти затримання блокувальників на Донбасі. Акції на підтримку затриманих учасників блокади Донбасу відбулися ще в трьох містах – Чернівцях, Львові та Рівному.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.