Українці довіряють Зеленському, але вважають, що країна рухається в неправильному напрямку

Відносно більше тих, хто оцінює напрям розвитку країни як правильний, серед молоді.

Українці невдоволені, в якому напрямку розвивається країна, але продовжують найбільше серед усіх політиків довіряти чинному президенту Володимиру Зеленському.

Про це свідчать результати опитування соціологічної групи “Рейтинг”.·

Так, напрям руху країни як правильний оцінюють чверть опитаних (26%), як неправильний – 64%, не змогли відповісти – 11%.

Зазначається, що відносно більше тих, хто оцінює напрям розвитку країни як правильний, серед молоді, а також мешканців Заходу та Центру.

Крім того, рейтинг довіри до політиків очолює Володимир Зеленський, якому довіряють 46% опитаних, не довіряють – 52%. Юлії Тимошенко довіряють 30%, не довіряють – 68%. Юрію Бойку довіряють 25%, не довіряють – 58%. Петру Порошенку довіряють 24%, не довіряють – 75%. Віктору Медведчуку довіряють 16%, не довіряють – 70%. Денису Шмигалю довіряють 16%, не довіряють – 52%, не чули про такого – 28%.

Дослідження “Суспільно-політичні настрої населення” проведене Соціологічною групою “Рейтинг” 30 червня – 3 липня 2021 р. Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.