Українцям розповіли, коли і на скільки підвищать вартість проїзду в громадському транспорті

Питання підвищення вартості проїзду в Україні практично вирішене, українцям розповіли, коли і на скільки подорожчають квитки в автобусах, трамваях і метро.

В українській столиці готується підвищення цін на проїзд в наземному громадському транспорті і в метро. Віце-президент “Українського транспортного союзу” Володимир Балін повідомив, що “Київпастранс” і “Київський метрополітен” підготували і направили в КМДА всі документи з розрахунками нових тарифів.

Киянам пообіцяли, що остаточне рішення про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті буде прийнято після проведення громадських слухань. В даному заході можуть взяти участь також і жителі столиці. Про час проведення слухань повідомлять заздалегідь.

На думку представника “Українського транспортного союзу, в Україні проїзд в метро і наземному транспорті подорожчає з 1 серпня 2021 року, але можливо підвищення тарифів перенесуть на початок осені. До цього часу повинні будуть пройти всі необхідні громадські слухання і дебати в міськраді Києва, в ході яких будуть затверджені остаточні тарифи на проїзд в громадському транспорті.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.