“Рви на шматки”: у Сумах охоронець будмайданчика нацькував собак на батька з донькою, які вигулювали спанієля

Спанієлю три години робили операцію.

У Сумах охоронець будівельного майданчика нацькував псів на тата з 8-річною донькою, які вигулювали собаку. Усі відбивались, як могли, та спанієлю нападники все ж розірвали черево, а чоловіку – прокусили палець. Хто винен, тварини чи охоронець, нині з’ясовує поліція.

Про це 22 червня йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Спанієля Оскара зшивали, фактично, по клаптикам, каже його власниця Людмила. На пам’ять про тригодинну операцію лишився 15 сантиметровий шрам.

“Лікар сказав, що він народився у сорочці. Ще б трохи і був би пошкоджений кишечник та внутрішні органи”, – каже власниця собаки Людмила Черномаз.

Усе сталося неподалік будівельного майданчика, де чоловік із донькою вигулювали собаку. Кажуть, коли проходили повз – охоронець нацькував на них своїх двох псів.

“Він спустив поводок і сказав: “взяти”, – каже потерпілий Михайло Черномаз.

А за мить, каже Михайло, одна собака накинулася на доньку, а інша почала шматувати Оскара

“Одна собака була ротвейлером, там суміш із бійцівською породою. А інша – не пам’ятаю”, – каже потерпілий Михайло Черномаз.

На тілі 8-річної Ані є сліди від собачих щелеп. Рана невелика, а от переляк – надовго. Коли згадує той вечір, тремтить голос. Від побаченого та слів охоронця.

“Він кричав “порви”, навіщо ти з нею так легко. Рви її на шматки. Я налякалась. Стояла і хотілось плакати”, – каже потерпіла Анна Черномаз.

На допомогу, каже Михайло, кинулися перехожі. Що у самого палець розірваний – Михайло побачив лише у ветеринарній клініці. І одразу після цього звернувся до поліції.

“Свідки інциденту сказали, що це вже не перший випадок. Він часто нацьковує собак”, – каже власниця собаки Людмила Черномаз.

“Це вина охоронця. Собака просто виконував наказ. Собака тут ні до чого. От що у нього в голові”, – каже потерпілий Михайло Черномаз.

60-річного охоронця будівельного майданчика правоохоронці вже опитали, але подробиць поки що не розголошують.

“Звернення зареєстровані, готуються матеріали для передачі до суду”, – каже речник поліції Сумської області Володимир Кузьменко.

Нині чоловіка на роботі немає, він святкує день народження. Його колеги приголомшені і відмовляються вірити у те, що охоронець нацькував псів навмисно.

“Такого просто буть не може, ви самі подумайте, яка адекватна людина буде нацьковувати на людину собаку. Сказав що вигулював на поводку і вона просто вирвалась і побігла”, – каже майстер будівництва Руслан Шепетуха.

За собаками-нападниками нині спостерігають, щоби з’ясувати, чи не хворі на сказ. Керівництво компанії вже перепросило потерпілих і обіцяло охоронця звільнити, а витрати компенсувати

У пораненого Оскара попереду тривала реабілітація, щоденні крапельниці та бандажі. Та його власники сподіваються, собака одужає.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.