Померла вагітна дівчина, яку 17-річний хлопець підпалив у Кривому Розі

Вагітна 21-річна мешканка Кривого Рогу, яку облив горючою рідиною і підпалив її 17-річний співмешканець, померла у відділенні реанімації. Без мами залишилися двоє її дітей.

 

Про це повідомило місцеве видання “Первый городской”. Зазначається, що інформацію про трагічний випадок підтвердили в Криворізькому районному управлінні поліції.

Нагадаємо: 26 травня під час сварки в одній із квартир багатоповерхівки по вулиці Соборності в Довгинцівському районі міста хлопець підпалив свою подругу. Після того, що трапилося, він попросив сусідів викликати швидку, заявивши, нібито та сама обпеклася, а потім утік.

Дівчину, яка була на 17-му тижні вагітності, госпіталізували. У постраждалої діагностували опіки обличчя, тіла, рук, ніг і дихальних шляхів різного ступеня. Всього було вражено до 70% тіла.

“Приблизно тиждень лікарі боролися за її життя у відділенні реанімації, проте врятувати дівчину не вдалося”, – йдеться в повідомленні.

Видання додає, що у померлої було ще двоє дітей. Ними займаються працівники ювенальної превенції.

Неповнолітнього зловмисника правоохоронці затримали в день інциденту, наразі він перебуває під вартою – такий запобіжний захід йому обрали 28 травня, на час розслідування. У поліції поки вирішують питання про перекваліфікацію справи.

Раніше повідомлялося, що розслідування розпочали за статтею 115 КК “Умисне вбивство”. Під час обшуків вдома у хлопця було вилучено зброю.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.