Дружина вченого з Уханя померла від COVID-19 ще до пандемії, – ексспівробітник Держдепу

Дружина вченого з лабораторії Уханя (Китай), який працював над коронавірусами, померла від “хвороби, схожої на COVID-19” ще в грудні 2019 року.

Про це розповів співробітник Держдепартаменту США Девід Ашер, який розслідував походження коронавірусної інфекції, повідомляє видання Daily Caller. Про це йому стало відомо від людини, яка працювала в Уханьскому інституті вірусології.

За словами Ашера, влада країни знала про смерть жінки, однак протягом місяця не визнавала, що вірус може поширюватися серед людей. Китай тільки в середині січня заявив, що вірус передається серед людей.

Як раніше писало видання The Wall Street Journal, пославшись, на “секретний звіт американської розвідки”, троє робітників лабораторії Уханю були госпіталізовані з COVID-симптомами в листопаді 2019 року, до першого підтвердженого випадку COVID-19. Розвідка, за інформацією видання, не виключає версії про витік коронавірусу з Уханьского лабораторії.

За словами Ашера, співробітники лабораторії були більш схильні до COVID-19, ніж до грипу.

Скільки нормальних людей у віці від 30 до 40 років настільки хворіють на грип, що їх потрібно госпіталізувати? Мені сказали, що співробітники лабораторії майже напевно отримують щеплення від грипу. Більш того, наскільки ймовірним є те, що кілька робочих, які є дослідниками підвищення патогенності COV RaTG13 і пов’язаних COVS, усе разом серйозно захворіють?” – зазначив Ашер.

Як повідомляв OBOZREVATEL, розвідка США не змогла прийти до однозначного висновку про походження COVID-19. Американський президент Джо Байден доручив спецслужбам подвоїти зусилля в розслідуванні і через 90 днів надати йому новий звіт.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.