“Форсаж 8”: Свіжий трейлер,напруга наростає

Куба, Нью-Йорк, Абу-Дабі, Антарктика – у новій частині географія автомобільних погонь вселяє повагу. Плюс – задіяні підводний човен і танк. В опублікованому ролику більше кадрів, трохи більше інформації про зраду героя Вина Дизеля – Домініка Торето, а Шарліз Терон демонструє всю силу своєї харизми.

Фільми з франшизи “Форсаж” давно намацали золоту жилу успіху: сім’я, любов, інтриги, гарні машини, видовищні погоні і нонконформізм головних героїв.

У восьмій серії Вин Дизель вирішив розіграти безпрограшну карту зради: його герой раптово виступає на стороні загадковою і небезпечною незнайомки (Терон). Єдність сім’ї поставлене під загрозу. Бог його знає, куди сценаристів заведе цей сюжетний хід, але дивно інше: за всім цим до цих пір цікаво спостерігати. Ніби дивишся захоплюючий серіал, де є і “мило”, і екшн.

У головних ролях: Вин Дизель, Шарліз Терон, Мішель Родрігес, Дуейн Джонсон, Тайріз Гібсон, Кріс Бріджес, Курт Рассел, Джейсон Стейтем, Скотт Іствуд, Хелен Міррен. Режисером став Фелікс Гері Грей, відомий за фільмами “Голос вулиць”, “Законослухняний громадянин” і “Парламентер”. Прем’єра “Форсаж 8” призначена на 13 квітня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.