Київська студентка захистила Басту та образила українців: Крим не наш, змиріться з цим, бл*ть

Студентка Київського національного університету імені Тараса Шевченка Анастасія потрапила у скандал через те, що стала на захист російського репера Басти (Василя Вакуленка), якого нещодавно помітили в столиці. Дівчина заявила, що Україні не вдасться повернути окупований Крим.

Відповідне відеозвернення киянка опублікувала на сторінці в Instagram-stories (щоб подивитися фото та ролик, доскрольте новину до кінця). Про ситуацію розповіла волонтерка Анна Ісламова у Facebook.

“Вгамуйтеся! Він – артист. Те, що він виступав у Криму, нічого не означає. Він (Крим) уже не наш, змиріться з цим, бл*ть”, – заявила Анастасія.

Потім дівчина образила українців і назвала народ “бидлом та ганьбою”. На думку студентки, в Україну давно не приїжджають “нормальні виконавці”.

“Кого нам слухати? Наше українське ла**о слухати? Я не виводжу, у мене вуха в’януть від цього ла**а. Просто дикуни”, – додала Анастасія.

Як написав активіст Михайло Жернаков у Facebook, дівчина на відео – донька судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константинової.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.