З такими жінками перемога України невідворотна – Президент (відео)

Президент Петро Порошенко напередодні 8 березня зустрівся з жінками-військовослужбовцями та волонтерами, представницями мистецтва і культури, видатними лікарями, вчителями і вченими.

Глава держави подякував жінкам, які боронять Україну та допомагають чоловікам на фронті, за їх патріотизм, відвагу та рішучість у захисті України.

«З такими жінками наше найкраще у світі військо є точно непереможним. З такими жінками, я не маю жодного сумніву, перемога над ворогом, агресором і окупантом, який вторгнувся на нашу землю, є точно невідворотною», – сказав Петро Порошенко.

За словами Президента, нині у Збройних Силах проходять військову службу і працюють близько 54 тисячі жінок, з яких майже 20 тисяч – військовослужбовці. «Там, де в підрозділі є жінка, стовідсотково і дисципліна вище, і ефективність, і відповідальність. І чоловіки навіть по-іншому тримаються, і в бій йдуть по-іншому. Тому дуже важлива ваша роль в захисті Батьківщині», – сказав Петро Порошенко.

Глава держави зазначив, що з початку цього року на військову службу за контрактом прийшли більше тисячі жінок, понад дві тисячі захисниць отримали статус учасника бойових дій. «Їм зобов’язані життям тисячі українських поранених, яких витягнули українські жінки з поля бою. Їм зобов’язані в забезпеченні зв’язку, логістики і всього надзвичайно важливого», – нагадав Президент.

Глава держави вручив державні нагороди та відзнаки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.