На Харківщині військові влаштували стрілянину в купе поїзда

У Харківській області 6 квітня двоє чоловіків-військових влаштували стрілянину просто в купе вагона пасажирського поїзда, який прямував із Києва до Костянтинівки. На щастя, люди не постраждали.

 

Інцидент трапився о 02:00 на залізничній станції в селищі Кегичівка Красноградського району. Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел.

Попередньо, учасниками конфлікту були службовці фельд’єгерської служби. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловіки здійснили низку пострілів із невстановленої зброї.

Приблизно о 02:30, із прибуттям на станцію в Краснограді, правопорушники зачинилися в купе й почали погрожувати застосуванням зброї. Подальший рух поїзда було припинено, інших пасажирів довелося евакуювати.

Більш як через три години потому, завдяки спеціальній поліцейській операції “Грім”, правопорушників затримали. На час проведення операції рух поїздів на залізничній станції “Красноград” не відбувався.

В “Укрзалізниці” пояснили, що через подію поїзд №126 сполученням Київ – Костянтинівка затримався в дорозі приблизно на 6 годин. Хоча завдяки злагодженим діям залізничників та Національної поліції двох пасажирів, які відкрили стрілянину у вагоні, було обеззброєно. У компанії додали, що вказані особи – військовослужбовці й мали дозвіл на носіння зброї.

“Порушників було знято з поїзда спецпризначенцями на станції Красноград. Після проведення слідчих дій поїзд продовжив рух за маршрутом. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Поїзд затримується в дорозі на 6 годин. Залізничники докладають максимально зусиль, щоб зменшити його відставання від графіка”, – йшлося у повідомленні.

В “Укрзалізниці” висловили вдячність поїзній бригаді поїзда за висококваліфіковані дії у нестандартній ситуації. Адже до прибуття правоохоронців залізничники вживали усіх можливих заходів, щоб 11 пасажирів вагону не постраждали. Компанія організувала найбільш зручні стикувальні маршрути, щоб люди змогли доїхати до запланованих місць.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.