Жебрівський заявив, що в Авдіївці знову немає води

В резервуарах Авдіївки є певний запас води, який набрався з моменту відновлення роботи Донецької фільтрувальної станції, повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Внаслідок пошкодження ліній електропередач в районі Авдіївки місто знову залишився без води. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.
“В резервуарах міста є певний запас води, який набрався від вчорашнього дня, коли була відновлена робота Донецької фільтрувальної станції. Готуємо заявку російській стороні у Спільній центрі з контролю і координації на режим тиші, щоб вийти на відновлення ліній електропередач”, – йдеться в повідомленні.

Жебрівський зазначив, що міські служби проводять підключення життєво важливих об’єктів міста до автономного энергопитанию “по виробленому алгоритмом”.
Сьогодні у штабі АТО повідомили, що обстріл з боку окупаційних військ привів до припинення подачі електрики в Авдіївку.
Ситуація в районі Авдіївки загострилася в кінці січня, з тих пір місто кілька разів залишався без електропостачання через пошкодження ліній електропередач в результаті обстрілу.
В останній з-за обстрілу бойовиків робота Донецької фільтрувальної станції була зупинена 24 лютого. Її відновили 4 березня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.