9 зірок, які не приховують свою бісексуальність

Деякі знаменитості зустрічалися як з чоловіками, так і з жінками. Цікаво, що актриси не приховують цих фактів своєї біографії, а ось відомі чоловіки воліють мовчати про свої секс-експерименти…

Ембер Херд
Вона зустрічалася з дівчатами і навіть років п’ять тому здійснила камінг-аут. Але потім їй зустрівся Депп – і Ембер забула про своїх зізнаннях. До речі, перед Джонні її постійною подругою була художниця Тася Ван Рі.

Тепер вона – вільна дама, проводить дні й ночі в Лондоні. Подивимося, з ким у неї почнуться стосунки з чоловіком або жінкою. Подейкують, що у неї ніжні стосунки з бісексуалкою Кара Делевінь, але дівчата поки не визнали себе парою.

Крістен Стюарт
Нещодавно з’явилося повідомлення, що Крістен зібралася змінити свій соціальний статус. Нібито актриса мала намір вийти заміж за свою подругу Алісію Каргайл.

Однак чутки перервала сама Кріс. Вона раптом залишила подружку і стала зустрічатися з співачкою Енні Кларк. Але і з тією красунею довго не була на місці. Зараз у зірки «Вампірської саги» роман з моделлю Стелою Максвелл. Чи надовго?

Нагадаємо, що навесні минулого року Стюарт раптом зізналася, що її тягне до жінок. При цьому вона повідомила, що тільки в обіймах подруг відчуває себе справжньою.

Деніз Річардс
Екс-дружина скандального Чарлі Шина всіх здивувала, сказавши, що у неї був глибокий і досить довгий роман з жінкою. Однак імені подруги вона називати не стала…
У своїй книзі «Справжня дівчина по сусідству», яка побачила світ у 2011 році, Деніз докладно розповіла про власний досвід.

Кіану Рівз
Чутки про бісексуальної природі артиста ходять вже давно. Однак сам східний красень їх не підтверджує і не спростовує. Що правда, розмови про його орієнтації пішли після фільму «Мій особистий штат Айдахо», де актор зіграв гея.

Як-то Рівз сказав: «Бути геєм – розумієте, в цьому немає нічого поганого. Так що якщо хтось думає, що я гей, яке мені діло?». Після цього багато хто вирішив, що Кіану просто не хоче говорити про своє особисте життя і він – гей. До того ж подейкували. що у артиста була інтрижка з режисером Гасом Ван Сентом

Анджеліна Джолі
Це зараз Енджі стала зразком для наслідування: вірна дружина Пітта, ніжна мати шістьох дітей. А раніше в неї були романи з дамами, про що вона якось зізналася в інтерв’ю.
«В минулому у мене були романи з жінками. Я переконана, що якщо ти закохана в представницю своєї статі, то точно знаєш, як зробити ці відносини яскравими і насиченими…

Гевін Россдейл
Зараз мало хто пам’ятає, що в 80-х у рокмена Россдэйла був роман з хлопцем. З музикантом Пітером Робінсоном, відомим під псевдонімом Мерлін, він був разом більше 5 років.

У 2003 році Робінсон випустив пісню, присвячену Россдэйлу, в деяких виданнях з’явилися їхні спільні фото. Але потім хлопці розійшлися, і Гевіна закохалася енергійна красуня Гвен Стефані. Вони теж були разом 5 років, то сходилися, то прощалися. Потім побралися, стали батьками. Зараз, як відомо, Гевін і Гвен в розлученні. А ось з Робінсоном він, як і раніше, спілкується.

Кара Делевінь
Вона надто впертий і волелюбна, щоб жити за чиїмись законами. Кара колись зустрічалася з чоловіками, але потім її потягнуло на жінок.
Взимку цього року вона зробила пропозицію своїй коханці – співачці Анні Клар. Нагадаємо, що дівчата зустрічаються з минулого року, проте офіційного підтвердження, як і дати весілля, поки не було.

Ганна Пакуін
Ефектна молода артистка кілька років тому зізналася, що мала стосунки з жінками. Нагадаємо: Ганна заміжня за актором Стівеном Мойером, пара виховує двох дітей.

Синтія Ніксон
Вона всіх здивувала, коли зізналася у своїй істинній природі, адже Синтія була двічі одружена, від другого шлюбу мала двох дітей. А потім пішла до подруги Крістін Маріноні. Вони виховують сина, якого народила Крістін, а кілька років тому і зовсім одружилися.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.