5 Зірок,які залежні від сексу

Опинитися в ліжку з відомими акторами та співаками хочуть багато. Але для деяких з них це перетворюється на залежність, гірше наркотичної.

П’ять відомих особистостей, які офіційно визнали німфоманії і сексоголизме.

 

 Девід Духовни

Актор зіграв себе в серіалі «Секс і Каліфорнія». Він ледь не зруйнував шлюб спонтанного сексу з іншими жінками, який не міг контролювати.

Тільки знаючи його проблеми, дружина змогла пробачити Девіда. Він навіть провів місяць у спеціальному реабілітаційному центрі для сексоголіків.

Христина Агиллера
Співачка часто, навіть занадто часто прямо говорить в інтерв’ю про своє надмірному сексуальному апетиті і експерименти в ліжку, які не мають кордонів.

Дівчина вважає, що жінку не варто соромити за те, що вона веде себе розбещено, адже в сексі немає нічого поганого

Майкл Дуглас
Актор неодноразово лікувався від сексуальної залежності. Його пристрасть до гарненьким дівчатам з пишними грудьми швидко стала відома мисливиці за станом і майже всі його фінанси йшли на нових і нових коханок.

Зараз актор каже, що повністю поборов згубну звичку. До того, як залишився повним банкрутом.

Чарлі Шин
Ще один актор, який грав ловеласа, повторюючи свою історію, як і Девід Духовни.Це — Чарлі Шин. Він обожнює секс і переспав з більш ніж 5000 жінками.

З-за цього він неодноразово лікувався від супутніх захворювань, але ніколи не думав покінчити з цією звичкою.

Меган Фокс
Секс-символ Голлівуду зізнається, що її апетити порівнянні з сексуальним бажанням хлопчика-підлітка.

Вона любить секс більше, ніж прогулянки та інші розваги. При цьому, говорить актриса, за все її життя це ще не збентежило ні одного чоловіка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.