Підліток помер на 20 хвилин і зустрів Ісуса: “Здавалося, що він дивиться крізь мене”

Підліток помер на 20 хвилин і побачив Ісуса. Цю історію розповіли на порталі “Хорошее настроение”.

Американський підліток з Бравунда, штат Техас, Зак Клемент, чекав свого 17-річчя, яке повинно було виповниться 5 травня. Хлопець був звичайним школярем, який любив відеоігри і грав в американський футбол.

Того дня, він з командою Академії “Вікторія” проводив тренування. Все йшло добре, поки один з гравців не звалив Зака на землю. Хлопець сильно травмувався і втратив свідомість. На місце події викликали швидку допомогу, яка доставила підлітка в реанімаційне відділення дитячої лікарні у Форт ворсі, штат Техас.

Батьки хлопця Тереза і Біллі Клемент прибули в лікарню, де їм повідомили трагічну новину — серце Зака не билося вже 20 хвилин.

Однак відразу після цього сталося диво – серце Зака знову почало битися. Підлітка ввели в штучну кому і знизили температуру його тіла, щоб мозок міг впорається з травмою серця.

Через день після трагедії підліток опритомнів. Лікарі були вражені, оскільки при таких травмах люди зазвичай ніколи не прокидаються.

Через три дні після події Зак розповів батькам, що коли був без свідомості бачив чоловіка з бородою, довгим волоссям і блакитними очима, який був оточений ангелами. За словами підлітка, чоловік не назвав імені, але Зак впевнений, що це був Ісус.

“Він поклав свою руку на моє плече і сказав, що все буде в порядку. Мені здалося, що він дивиться крізь мене” – розповів Зак Клемент.
Через три тижні підлітка виписали з лікарні і він відсвяткував свій День народження. На свято був запрошений весь медперсонал, який допомагав врятувати хлопця. Йому також заборонили займатися спортом і встановили дефібрилятор, який відстежує стан серця.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.