В Польщі помер заробітчанин з України, збирають кошти на кремацію тіла

В Польщі 21 грудня 2020 року, в місті Ліпно, раптово помер заробітчанин з Київщини Іван Ляховчак, 1959 року народження. Рідні просять про допомогу у зборі коштів на кремацію тіла чоловіка.

Про це повідомляється на сторінці у facebook “Книга пам’яті спочилих за кордоном”.

“21/12/2020 в Польщі в місті Ліпно раптово помер наш земляк з Київщини Іван Ляховчак, 1959 року народження. Вдома залишилась невтішна дружина пані Рая, з якою земляк вінчався більше 10 років назад в селі Лобачів. Також, без батька залишилась 9-ти річна красуня-донечка. Горе найрідніших примножується тим, що роботодавця пан Роберт, в якого наш земляк працював комендантом, не виплатив йому заробітну плату”, – ідеться у повідомленні.

Для того щоб провести кремацію в Польщі, (труна, одяг, документи, послуги моргу тощо) та перевезення урни з прахом в Україну, необхідно близько 700 євро. На жаль родина Івана не володіє такими коштами. На сторінці у фейсбук “Книги пам’яті спочилих за кордоном” оголосили збір коштів на кремацію Івана Ляховчака. Кошти будуть поступати на картку Олега Мілінського, який займається ритуальними послугами в Європі, та перевезенням тіл українців на батьківщину.

“4627 0557 7022 8046, Олег Мілінський, ПриватБанк.
Звичайно, Олег відзвітує перед громадою про зібрані кошти. Всім небайдужим готові надати контакти пані Раї, вдови пана Івана Ляховчака (запитуйте в повідомленнях сторінки). Просимо поваги до горя, до світлої пам’яті земляка. Просимо щирої молитви за вічний спокій у місцях праведних Р.Б. Івана. Просимо небайдужих долучитись”, – повідомляють на facebook сторінці Книги пам’яті спочилих за кордоном.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.