«Викликайте швидку!». Василиса Фролова розповіла, як їй відмовили в допомозі в пологовому будинку через коронавірус

Вагітна українська телеведуча Василіса Фролова розповіла про те, як в одному з державних пологових будинків їй відмовили в допомозі через Covid-19.

Напередодні Нового року Фролова захворіла на коронавірус. У своїх соцмережах ведуча зазначила, що лікар не захотіла провести обстеження і призначити їй лікування. Крім того, їй не захотіли надати номер лікаря.

«Хвора? Не ходіть до нас! Якщо щось термінове – викликайте швидку, але тільки до нас не приїжджайте! » – так Фроловій відповіли в лікарні. Вона також розповіла, що одного разу прийшла на прийом до свого лікаря по запису, але коли лікар вийшла з кабінету, то запитала, чи не через годину призначений прийом, а після цього пішла курити.

Крім того, вона написала, що після зараження COVID-19 їй потрібна була консультація лікаря за результатами аналізів. Але Фролова не могла додзвонитися до фахівця протягом трьох днів.

«В черговий раз, коли я попросила мені передзвонити, я випадково почула голос лікаря. Вона, як завжди, відповіла: “Та не можу я з нею говорити, мене взагалі головлікар викликає”. Без зайвих церемоній мені відповіли: “Вона не хоче з вами розмовляти” і кинули трубку!», – заявила Фролова.

«Я можу припустити черги і відсутність деяких атрибутів сучасності, але таку ненависть до клієнтів, які довіряють лікарям найцінніше, я не можу уявити досі. Не думала, що буду писати про це. Мені огидно взагалі це все розкривати, але ви повинні знати правду про “крутий перинатальний центр” в країні. Держава так піклується про нас», – підсумувала ведуча.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.