Інтимні загравання довели жителя Сумщини до вбивства

Через приставання свого орендодавця 22-річний мешканець Конотопа убив господаря ножем, а будинок спалив. Про це повідомляють у прес-службі поліції Київської області.

Обгоріле тіло 52-річного жителя села Великі Дмитровичі Київської області знайшли рятувальники після гасіння пожежі. Під час проведення експертизи з’ясувалося, що помер чоловік від проникаючого колото-різаного поранення грудної клітини. За фактом вбивства слідчі розпочали перевірку та вийшли на слід злочинця.

Ним виявився раніше судимий 22-річний житель м. Конотоп Сумської області. Шукаючи, де підзаробити, юнак приїхав у село Великі Дмитровичі. Там убитий пообіцяв допомогти хлопцю з роботою на місцевому комбінаті і запропонував йому своє житло.

Однак, господар виявився любителем «хильнути зайвого», а того дня почав чіплятися до хлопця з пропозиціями інтимного характеру. Молодик не стерпів фізичних домагань і накинувся на чоловіка з ножем. Коли ж побачив, що вбив господаря, забрав гроші, підпалив будинок і поїхав до себе на Сумщину.

Наразі юнака затримали у Конотопі та оголосили йому підозру у скоєнні злочину. Хлопцю загрожує позбавлення до 15 років. Досудове слідство триває.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.