Трамп пообіцяв депортувати з США всіх поганих хлопців

Новообраний президент США Дональд Трамп особисто поспілкувався з журналістами у Білому домі. В черговий раз гострою темою стала кампанія Трампа щодо посилення американської міграційної політики, у зв’язку з чим президент спробував пояснити співробітникам ЗМІ, проти кого насправді спрямовані його дії. Як передає repleua.net, Трамп має намір боротися, насамперед, з дуже поганими хлопцями, які знаходяться в США нелегально і здійснюють злочинну діяльність.

Трамп зазначив, що він має намір домогтися депортації з США всіх поганих хлопців — наркобаронів, інших учасників злочинних угруповань. Президент нагадав журналістам про те, що кожен американець регулярно читає про насильство з боку цих людей. «Раніше такого в США ніколи не було», — пояснює президент-республіканець.

Свою кампанію Трамп вважає де-факто військовою операцією, тому що нинішня американська влада повинна вигнати з країни всіх, кому дозволила в’їхати, але хто взявся зловживати такою довірою американців. «Більшість винуватців цього насильства знаходяться в країні незаконно», — резюмував Трамп.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.